Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

Δρ. Γεώργιος ΕλευθερίουΚάποιοι δεινόσαυροι του συνδικαλισμού βγάζουν προσωπικές ερμηνείες και εκτιμήσεις για τις νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και μάλιστα την στιγμή που είναι σε όλους γνωστό ο πόλεμο και η λάσπη που έριξαν στους συμβεβλημένους προσπαθώντας να τους στείλουν στο πειθαρχικό επειδή κάνανε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

ΚΑΝΕΝΑ επίσημο ΔΤ δεν βγήκε από το ΥΥ για την συνάντηση που περιγράφει παλαιοσυνδικαλιστής, παρόλα αυτά ακόμη και αυτή την στιγμή οι συγκεκριμένοι παράγοντες μάχονται τους συμβεβλημένους με απαράδεκτο τρόπο και προσπαθούν να εξασφαλίσουν για μερίδα δικών τους ιατρών προνομιακές συμβάσεις ! Άλλη μία φορά οι συγκεκριμένοι παράγοντες κάνουν σαφές πώς αντιλαμβάνονται την ισότητα μεταξύ των ιατρών, για άλλη μία φορά φαίνεται πόσο επιτακτική είναι η καταδίκη τους στις επόμενες εκλογές των συλλόγων, για άλλη μία φορά φαίνεται πόσο αναγκαία είναι η συμμετοχή και η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ μας προκειμένου να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση και να απαλλαγούμε οριστικά από αυτούς που μας έφτασαν έως εδώ.

Εμείς τους λέμε ότι καμία συζήτηση από μέρους τους ΔΕΝ αναγνωρίζουμε απουσία της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ, δεν θα αφήσουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ! Επιμένουμε στην δυνατότητα ένταξης ΟΛΩΝ των ιατρών στον ΕΟΠΥΥ με ισότητα και ισονομία, διεκδικούμε ΙΔΙΕΣ συμβάσεις για ΟΛΟΥΣ! 

Αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών την σύσταση της επιτροπής διαπραγμάτευσης, παρουσία της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ, έτσι όπως δεσμεύτηκε επίσημα ο Υπουργός στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε, σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα ...

Γ. Ελευθερίου 
Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ

6 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος πρόεδρος να ειναι και τίποτ´ άλλο.
    Εάν κανένας δεν έκανε σύμβαση τότε με το ΕΟΠΥΥ , σήμερα δεν θα είχαμε αυτή την κατάντια υποβάθμισης της επιστήμης και της υπόλειψής μας. Σαν ανθρωπάκια τρέξατε τότε να ξεπουλήσετε τους κόπους μας για 6€ την επίσκεψη. Λιγότερο και απο ένα κούρεμα σε Πακιστανός μπαρμπέρη.
    Απεμπολήσατε το πυρινικό όπλο που είχαμε στα χέρια μας, της μη σύμβασης και τώρα ζητιανεύετε την εργασία και την επιστημονική σας αξιοπρέπεια απο αυτούς που σας πέταξαν αντί για μισθό , έναντι αμοιβές 500€ με καθυστέρηση 8 και 10 μηνών. Η ντροπή δικαιωματικά σας ανήκει.
    Ένας καρδιολόγος που κράτησε όπως και χιλιάδες άλλοι την αξιοπρέπεια του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαθμολόγιο και στην Π.Φ.Υ ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας για να μήν τα ισοπεδώνουμε όλα και να μήν πέφτουμε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω ο κοσμος καιγετε και ο προεδρος των ΕΟΠΥΥ ιατρων , πασχει με νυχια και με δοντια να αναστησει τον προ πολλου νεκρο ΕΟΠΥΥ. Μπραβο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανθρωπος εκπροσωπεί τον εαυτο του και αλλους καμια δεκαρια.Χρησιμοποιηθηκε από τον ανεκδιηγητο υπουργο Υγειας σαν πολιορκητικος κριος για να διαλυσουν μαζι την Δημοσια Πρωτοβαθμια Υγεια.Την προδοσια πολλοι ηγαπησαν τον προδοτη ουδεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αιδώς μειράκιον του συνδικαλισμού! Κάλλιον το σιγάν! Και μόνον η αναίδεια με την οποία αναφέρεσαι σε ιστορικά στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος,δείχνει το επίπεδό σου, που είναι σε κάποιο βαθύ υπόγειο! Τουλάχιστον εκείνοι αγωνίστηκαν για κάποια πράγματα, έστω με λάθη, έστω με κομματικές αγκυλώσεις,ενώ εσύ μόνον απήλαυσες τα αργύρια της προδοσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μας και εμας συναδελφε ποια ειναι τα ιστορικα στελεχη για να ξεκινησουμε το πρωινο με γελια.

      Διαγραφή