Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ 2-11-2013






Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης επιβεβαιώθηκε από τα μέλη το πολιτικό και διεκδικητικό πλαίσιο της Ένωσης σε σχέση με τις επερχόμενες αλλαγές στην ΠΦΥ.

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί το άνοιγμα του ΕΟΠΥΥ σε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τους νέους γιατρούς, η αποτροπή των σχεδίων για εφαρμογή του σκληρού “gatekeeping”, η άμεση έναρξη διαπραγμάτευσης με τον ΕΟΠΥΥ για την υπογραφή των νέων συμβάσεων με διατήρηση της αμοιβής ανά πράξη και περίπτωση, η άμεση αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ, η βελτίωση των όρων συνεργασίας και αμοιβής με τον ΕΟΠΥΥ.



Η συμμετοχή συναδέλφων απ’ όλη την Ελλάδα, το κλίμα συσπείρωσης, η διατύπωση ουσιαστικού πολιτικού λόγου χωρίς κραυγές, μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον. 

Ελπίζουμε σε αφύπνιση και συμμετοχή ακόμη περισσότερων συναδέλφων στο άμεσο μέλλον. Η Ένωση κάνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής καθώς οι λύσεις στα προβλήματα θα έρθουν ΜΟΝΟ μέσα από την συλλογική προσπάθεια.

Συνεχίζουμε, με αισιοδοξία, ακόμη πιό δυνατά, ακόμη πιό αποφασισμένοι να συμβάλουμε στην αλλαγή σελίδας στα θέμα υγείας και εκπροσώπησης των ιατρών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου